Beck´s Urban edition backpack

U suradnji s Damirom Urbanom, kreativnim dvojcem koji stoji iza brenda Borša by Mala radnja dizajna te Udrugom Kamensko, Beck’s je na izložbi u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar predstavio posebnu seriju jedinstvenih Borša ruksaka proizvedenih u Hrvatskoj – Beck’s #UrbanEdition.

 

 

“Lako je slijediti trendove, no nije ih lako postavljati. Upravo smo zato pokušali stvoriti drugačije ruksake iza kojih stoji oznaka hrvatski dizajn i to uz pomoć poznatih hrvatskih kreativaca. Damir Urban, Borša i Udruga Kamensko zbilja su tim iz snova”, izjavila je Ana Krstulović, marketing managerica premium brendova Zagrebačke pivovare i dodala: “Nije bilo dvojbe koji dizajn torbe odabrati. Borša by Mala Radnja Dizajna u kratkom je roku postala pravi hit među mladima koji prate modu, ali ne slijede slijepo trendove. Jednako tako, unikatni modeli Borši sjajno funkcioniraju u svim prigodama.”

 

 

Svaki Beck’s #UrbanEdition ruksak krasi ručno oslikana tkanina, a riječ je o puno fragmenata jedne slike koju je naslikao Damir Urban.

 

 

 

“Pokušao sam prenijeti energiju, emociju te pozitivnu i dobru vibraciju bojom i direktno radom rukama na platnu. Tako će osoba koja će nositi torbu, zapravo, dobiti i dio mene u najboljem smislu. Bez ikakvih medija između, samo boja i ja”, objasnio je Urban.

 

 

Na svakom Beck’s #UrbanEdition ruksaku nalazi se i pričvršćena trakica koja se može skinuti i nositi kao statement narukvica, a koju su izradile članice Udruge Kamensko. Trakice dolaze u raznim bojama, a svaka boja nosi određeni stih. Svi stihovi zajedno tvore pjesmu Oklop i sidro koju je napisao Damir Urban ekskluzivno za ovaj projekt. Njezina posebnost je što se mijenja svaki put kada se stihovi različito poslože u cjelinu. Tako se iz osam kombinacija stihova može dobiti nebrojeno varijanti pjesme.

Izvor članka: FASHION.HR