Zašto volite Instagram?

Instagram volim zato što mogu birati ljude koje ću pratiti. Najčešće po zajedničkoj estetici i zanimanju. Čisto da se zna da ja nisam blogerica nego obična mama koja voli Instagram.

 

Najviše volite fotografirati odnosno postavljati na Instagram-u što?

Svoj Instagram vidim kao razigran, gdje ima dosta slika mog djeteta koja je glavni fotograf u cijeloj priči, a tek joj je 5 godina. Obožavam grafite, napuštene zgrade, starine. Zazirem od luksuza, posebno lažnog. Naravno da se sve vrti oko mode ali ne želim joj dati prevelik značaj. Lokacija mi je jako bitna.

 

Što Vas je dovelo do stranica Male Radnje Dizajna?

MRD sam zapazila odmah od samih početaka jer ste odmah iskočili drugačiji od drugih, a kvalitetom ste me zadržali do danas i naravno da ne mogu proći ulicom nezapaženo.

 

U kojoj se našoj poruci možete pronaći?

Jučer gladna, danas opet! Dijeta.

 

Scrollanje ili peglanje?

Ovo sam morala googlat. Scrollanje.

 

Za Vas je moda?

Moda je za mene igra, možemo je razumjeti ili ne. Dugo sam bila sportašica i moda me nije zanimala. Tek u kasnim dvadesetima krenula sam s eksperimentima. Svoj bi stil po domaći opisala kao modni sataraš. Jako volim vintage stil spajati s trendovima. Najdraži su mi ulovi kod mame i bake u ormaru.

 

A Hrvatska moda?

Trudim se izdvojiti iz mase i samim tim volim Hrvatski dizajn i kupujem ga godinama. Jako mi je zanimljivo da niti jedan kupljen komad hrvatskih dizajnera nikada ne dosadi i te stvari nosim godinama.

 

Može jedan brz i jednostavan recept?

Pošto sam spomenula da mi je stil modni sataraš pa evi i recepta. # kg pomidora, 2 kg paprike, pola kile kapule, petrusimul, 3 češnja češnjaka, sol, papar, maslinovo ulje.

 

U torbi nikada nemate?

Dovoljno novaca.

 

Vaša strast u životu?

Obitelj i posao su moji glavni kotači strasti.