ŠIFRA: 4010 / Cijena: 250,00 + poštarina ; dimenzije: cca.36x43 cm/ info@borsa.hr
ŠIFRA: 4011 / Cijena: 400,00 + poštarina ; dimenzije: cca.48x55 cm/ info@borsa.hr
ŠIFRA: 4012 / Cijena: 250,00 + poštarina ; dimenzije: cca.36x43 cm/ info@borsa.hr
Cijena: 400,00 + poštarina ; dimenzije: cca.48x55 cm/ info@borsa.hr
ŠIFRA: 4013 / Cijena: 500,00 + poštarina ; dimenzije: cca.38x30 cm/ info@borsa.hr
ŠIFRA: 4014 / Cijena: 400,00 + poštarina ; dimenzije: cca.48x28 cm/ info@borsa.hr

Kada ti se dogodi da na putu do posla pedaliraš iza djevojke koja ima isti ruksak kao i ti, a cura koja vozi bicikl iza tebe razdragano vikne: "Svi imamo Black Swan!" onda znaš da se radi o stvarno popularnom modnom dodatku koji je naprosto, brzinom munje, osvojio ulice!

No, ta bi priča mogla biti rezultat puke slučajnosti da dosad nisam bila na rođendanima gdje je spomenutu torbu imalo još nekoliko djevojaka ili pak na snimanjima gdje smo je imali baš svi, u raznim veličinama. Moj crni Black Swan ruksak bio je razlog za započinjanje razgovora s potpunim neznancima samo kako bismo se složili da je to najbolja torba koju smo ikad nosili na leđima te kako, otkad ga imamo, ne nosimo više niti jednu drugu torbu. Ukratko rečeno, ne sjećam se da sam ikad hodala ulicama svoga grada i vidjela određeni modni dodatak toliko često.

No, za one koji se u njega još nisu zaljubili, sreća zbog te spoznaje o popularnosti spomenutog ruksaka još je veća jer iza njega ne stoji neki megalomanski high street brend već dva izuzetno talentirana dečka koja se kriju iza imena Borša by Mala Radnja Dizajan. Od početne crne boje, ruksak sada možete nabaviti u nekoliko nijansi te nekoliko veličina, a sudeći po Instagramu model Black Swan dobrano luta ne samo hrvatskim gradovima već i svjetskim metropolama. A kako je krenuo, pitanje je vremena kada će sletjeti i na drugu planetu.

Tina Lončar za portal Fashion.hr

 

Ruksak je trenutačno dostupan u dvije veličine. Veliki dimenzija cca.48 x 55 cm i manji dimenzija cca.36 x 43 cm. Dolazi u crnoj , crvenoj i bež boji, a od kombinacija crni s bež poklopcem. Bitno je napomenuti kako će nam materijal za ovaj model ruksaka uskoro prestati poroizvoditi pa ga nažalost radimo do isteka zaliha. Ruksak je podstavljen s pretincem u unutrašnjosti.

 

Ruksak Swan

Nemamo problem reći da taj ruksak volimo najviše i više od toga jer njemu dugujemo sve što smo postigli.  Za neke je on bio samo jedan post i kratka priča ali za puno cura ( i jednog dečka ) on je bio više od toga i dan danas nakon 4 godine najprodavaniji naš model ruksaka/torbe.

Hvala Vam što ga svakodnevno u velikom broju viđamo na ulicama, tramvajima, busevima, biciklima, u klubovima... stvarno veliko hvala.

Molimo za razumijevanje ako boje na fotografiji ne odgovaraju 100% bojama u stvarnosti.

Najbolji opis našeg Black Swan ruksaka opisala je Tina Lončar za Fashion.hr

info@borsa.hr